Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας διαφέρει κατά περίπτωση και σας γνωστοποιείται τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό μήνυμα άμεσα. Ωστόσο, συνήθως η εκτέλεση των παραγγελιών  και η παράδοση τους πραγματοποιείται μέσα σε ένα χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 4-6  εργάσιμων ημερών, τόσο για τις περιοχές της Αττικής , όσο  και για την υπόλοιπη Ελλάδα, από τη στιγμή  λήψης  από εμάς της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη άμεσης διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα απαλλάσσεται από οποιασδήποτε ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας όπως (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.).

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται με λάθος δεδομένα και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε εντός 48 ωρών απο την παραλαβή της παραγγελίας με τον αγοραστή, ακυρώνονται ενημερώνοντάς τον μέσω e-mail.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το www.melitiart.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την προσωρινή ή όχι μη διαθεσιμότητας τους. Εάν ο αγοραστής δεν συμφωνεί να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο προϊόν η παραγγελία του μπορεί να ακυρωθεί.

 

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας!