Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για τις παραγγελίες σας είναι οι εξής:

 • Με αντικαταβολή, την ώρα της παραλαβής της παραγγελίας σας
 • Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

  Τράπεζα Πειραιώς

  Αρ. Λογαριασμού: 6628-136617-584 

  Δικαιούχοι:          ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                          ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΓΛΑΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


  Σημείωση: Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 694-2863537 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                  Παρακαλούμε να μη ξεχνάτε κατά την κατάθεση να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας

 

Σε περίπτωση παραγγελίας ορισμένων ειδικών προϊόντων όπως μπομπονιέρων, χειροποίητων προϊόντων ή παραγγελιών μεγάλης αξίας, απαιτείται η κατάθεση προκαταβολής 50% μέσω τραπέζης, για ευνόητους λόγους (π.χ. τα χειροποίητα σανδάλια δεν δύναται να αντικατασταθούν ή να μεταπωληθούν).

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας!

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Οι τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν είναι τελικές και περιλαμβάνουν το ΦΠΑ (24%). Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών αυτών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.