Το καλάθι σας είναι άδειο.

Όλες οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν:

  • μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο e-mail που θα στείλετε είναι σκόπιμο να αναφέρετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν καθώς και την ποσότητα που επιθυμείτε να παραγγείλετε. Σε αυτή την περίπτωση αφού λάβουμε το ηλεκτρονικό μήνυμά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω email), ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.
  • τηλεφωνικώς στο 694-2863537 καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ. Για να εξυπηρετηθείτε καλύτερα σημειώστε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν καθώς και την ποσότητα που επιθυμείτε να παραγγείλετε.
  • χρησιμοποιώντας το καλάθι αγορών. Μπαίνοντας στο http://www.melitiart.gr μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία στην αριστερή στήλη. Πατώντας το εικονίδιο με το καλαθάκι επιλέγετε τα προϊόντα εκείνα που επιθυμείτε να παραγγείλετε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το εικονίδιο που γράφει “Καλάθι Αγορών” μεταφέρεστε στην λίστα των προϊόντων που έχετε επιλέξει, ώστε να ελέγξτε τις επιλογές σας και να προχωρήσετε στα καθοδηγούμενα βήματα συμπλήρωσης της παραγγελίας.

 

Σε όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες ακολουθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία από εκπρόσωπο του Meliti Art για την  επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και για διευκρινήσεις, όπως ημερομηνία παράδοσης, κόστος μεταφορικών, χρώματα και μέγεθος σε προϊόντα που δεν μπορείτε να προεπιλέξετε και άλλες τυχόν λεπτομέρειες.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας!