Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης Meliti Art φθάνουν κοντά σας σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν και αλλάξουν τα προϊόντα τα οποία παρέλαβαν, μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους.  Για να γίνει δεκτή η επιστροφή και αλλαγή, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που το προϊόν παρουσιάζει οποιαδήποτε φθορά, η επιστροφή του δεν θα γίνεται δεκτή.  Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Τα έξοδα μεταφοράς βαραίνουν σε κάθε περίπτωση τον πελάτη. Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικώς στο 694-2863537. Στην αίτηση  επιστροφής και αλλαγής ενός προιόντος, θα πρέπει να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή, το προϊόν αγοράς του, ο αριθμός της παραγγελίας του καθώς και η ημερομηνία παραλαβής του δέματος. Στην εν λόγω αίτηση θα πρέπει επίσης να καταγράφεται το προϊόν με το οποίο θα αντικατασταθεί αυτό που επιστρέφεται. Ο πελάτης μπορεί ναι επιλέξει το ίδιο προϊόν σε άλλο μέγεθος και χρώμα ή μπορεί να επιλέξει ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν. Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή πληρώνει την διαφορά

Αρκετά από τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.melitiart.gr είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας τους. Τα εν λόγω προϊόντα (π.χ. είδη γάμου, βάπτισης ή σανδάλια)  δεν είναι δυνατό να επιστραφούν και να αλλαχθούν, παρά μόνο σε περίπτωση που είναι ελαττωματικά. Και σε αυτήν την περίπτωση η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικώς στο 694-2863537.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε εγκαίρως (1-2 μέρες μετά την ημερομηνία παραγγελίας)  με την επιχείρηση, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της όταν αυτή έχει ήδη εκτελεστεί ή/και βρίσκεται στο στάδιο της παράδοσης. Στην αίτηση ακύρωσης θα πρέπει να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή, το προϊόν αγοράς του καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας του.

 

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας!